Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

1633 eten en drinken Horecakoning / -koningin

Wie zijn wij? 1633 Eten en Drinken, hét Grandcafé in Halsteren! Wij zijn van 's morgens tot 's avonds geopend en gasten kunnen bij ons terecht voor een kopje koffie met een taartje, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een borrel met lekkere hapjes en voor diner. Wie ben jij: iemand met passie voor gastronomie, creatief en innovatief en leergierig! Ons gediplomeerde team gaat je leren hoe je de theorie in praktijk kunt zetten en hoe je op piek momenten je hoofd koel kunt houden. De stage plaats is in een enthousiast team met goede werksfeer. Bij 1633 Eten en Drinken staat kwaliteit en gastvrijheid bovenaan. Wij zijn opzoek naar een stagiair die ons ook kan verrassen met leuke nieuwe ideeën!

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibele, enthousiaste horecakoning / -koningin die van wanten weet.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder