Gastronoom / sommelier

DiVino restaurant wijnbar Enthousiaste en leergierige gastronoom/sommelier gezocht die alles wil leren over Italiaanse wijnen!

Wanneer je bij DiVino als leerling aan de slag gaat, kom je terecht in een jong maar ervaren team. Zowel met lunch als diner zijn wij een drukke zaak. In 2020 hebben wij een BIB GOURMAND behaald. Onze prijs kwaliteit in zowel onze gerechten als wijnen is in evenwicht. Je zult als leerling het vak leren kennen en daarnaast ook begeleiding krijgen over onze wijnen. Wij importeren al onze wijnen zelf vanuit Italiƫ en werken dus ook met 100% Italiaanse wijnen. Vind jij het leuk om meer te leren over de Italiaanse wijnen en daarnaast te groeien als gastheer/gastvrouw? Laat het ons dan weten!

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast Eerlijk Enige ervaring in de horeca is gewenst Leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong, gezellig en hecht team! Wanneer we een service draaien wordt er hard gewerkt, maar wanneer het even kan wordt er ook hard gelachen. Er zijn vaak mogelijkheden binnen het bedrijf om door te groeien.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P3-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3 Selecteert dranken
  • P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken

lees verder