Brasserie Fortuin
Bij Brasserie Fortuin krijg je alle facetten van het bedrijf mee! Tijdens deze stage leer je wat er écht komt kijken bij het runnen van een horecazaak: van personeelsplanning tot gastvrijheid en van voorraadbeheer tot creatieve ideeën voor de menukaart Wat ga je doen? * Meewerken op de vloer én achter de schermen * Ondersteunen bij het aansturen van het team * Leren plannen, organiseren en leidinggeven * Meedenken over acties, events en verbeteringen * Contact met gasten, leveranciers en collega’s Wat bieden wij? * Een leerzame, afwisselende stageplek in een gezellig team * Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei * Begeleiding door ondernemers * Mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf * Dagelijks een lekkere lunch (en af en toe een borrel ??) Klinkt dit als jouw stageplek? Stuur ons een berichtje of loop gewoon even binnen bij Brasserie Fortuin! BBL en BOL mogelijk.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten