Allround mediamaker

CURLconcepts B.V. Creatief, Leergierig en een gezonde dosis humor? Kom dan met ons in contact als Mediamaker.

Je bent verantwoordelijk voor het creƫren en opmaken van diverse grafische materialen voor zowel digitale als gedrukte media. Denk aan het maken van: een huisstijl vertaling, mockup, typografie, bestandsvoorbereiding, samenwerking tussen studio en producent, kwaliteitscontrole geleverde producten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een professional die niet alleen bekwaam is in het technische aspect van desktop publishing, maar ook beschikt over creatieve eigenschappen en vaardigheden. Zoals: Artistiek inzicht, Innovatief denken, Passie voor design en flexibiliteit.

Wat biedt het bedrijf?

We doen steeds meer en grotere projecten in binnen en buitenland. Full-service en kwaliteit is waar we voor staan, daarvoor zijn we op zoek naar nieuw talent. Met of zonder krullen, dat is ons om het even. Ben of ken jij een creatief persoon die toe is aan een nieuw avontuur in de omgeving van Hardenberg? Neem dan contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort member van ons team. Voor onze klanten ben jij een professionele gesprekspartner op het gebied van design en productie van communicatiematerialen. Last but not least vertaal je jouw kennis over klantwensen en huisstijl mogelijkheden naar een digitale impressie van het eindresultaat. Wij zijn jong en energiek, houden van mooie dingen en eerlijk advies. Met deze openheid verwelkomen en inspireren wij dagelijks onze klanten in het Nederlands en Engels. Kun jij je vinden in een eigenwijze omgeving vol creativiteit en zelfstandigheid? Kom dan eens langs voor een goed kennismakingsgesprek!

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder