Allround medewerker IT systems and devices

Fit Secure B.V. Gemotiveerde en leergierige ICT'er gezocht voor Fit Secure

Stage lopen bij een bedrijf wat gespecialiseerd is in ICT en ICT beveiliging? dan ben je bij Fit Secure aan het juiste adres! wij hebben een sterke focus op het adviseren en beheren van ICT oplossingen voor bedrijven in het MKB! Bij Fit Secure betekend stage lopen dat je in aanraking komt met: - de nieuwste technieken - meedraait in bijvoorbeeld het ondersteunen van klanten - meedraait in ICT projecten voor klanten - helpt met het inrichten en uitrollen van servers en of werkplekken voor onze klanten Geïnteresseerd? neem gerust contact met mij op! (Gert-Jan Slot / gertjan@fitsecure.nl / www.fitsecure.nl )

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij nieuwsgierig? Werk je graag samen met anderen? Houd je van ICT en wil je werken met de nieuwste technologieën om je kennis te vergroten en tegelijkertijd de veiligheid en efficiëntie van onze klanten te verbeteren? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op! (Gert-Jan Slot / gertjan@fitsecure.nl / www.fitsecure.nl)

Wat biedt het bedrijf?

Fit Secure is een MSSP, dat staat voor Managed Service Security Provider. Dat klinkt ingewikkeld, maar eigenlijk betekent het gewoon dat wat dè betrouwbare & veilige ICT dienstverlener zijn voor het MKB (midden- en kleinbedrijf). Onze medewerkers zijn enthousiaste ICT'ers die elke dag onze klanten helpen om zo productief en veilig mogelijk te werken met ICT. Binnen Fit Secure richten we ons op het maken, onderhouden en adviseren over: - Netwerken - Servers, op locatie bij de klant of in een datacenter of in de Cloud - Werkplekken en het beheren en inrichten hiervan - ICT security, waarbij we 24/7 bewaking toepassen op de servers en werkplekken van onze klanten. Fit Secure: - Werkt vanuit Hardenberg (Overijssel) - Is een jonge onderneming met ambitie - Werkt met de laatste technieken en moedigt zelfstudie en het volgen van trainingen aan - Geeft de ruimte om aan elke vorm van ICT dienstverlening binnen ons bedrijf mee te doen.

Wat ga je leren?

  • Ondersteunt gebruikers
  • B1-K1-W1 Handelt meldingen af
  • B1-K1-W2 Instrueert gebruikers
  • B1-K1-W3 Installeert, configureert en beheert gebruikersdevices
  • Beheert de infrastructuur
  • B1-K2-W1 Installeert en configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K2-W2 Beheert en monitort netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Beheert applicaties
  • B1-K3-W1 Adviseert over, installeert en configureert applicaties
  • B1-K3-W2 Onderhoudt applicaties

lees verder