Restaurant De Boomstam
Je kent inmiddels de basiscompetenties van het koken, bij ons krijg je de mogelijkheden om verder door te groeien naar een volwaardige kok. Je start de keuken op en helpt mee met de mise en place werkzaamheden, je draait mee met de lunch en diner en houdt je bezig met de voorbereidingen voor koude en warme buffetten, je geeft catering maaltijden mee en draagt zorg voor een schone werkplek.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent een teamplayer met doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Je komt afspraken na en hebt oog voor detail. Je kijkt vooruit en denkt in oplossingen. Mouwen opstropen is geen probleem en je kan onder druk werken.
Wat biedt het bedrijf?
Alle goede leerlingen bieden wij een mogelijkheid op een vaste aanstelling
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers