Marketing & Communication Specialist

AKR Performance B.V. Marketing & Communication Specialist

Je gaat aan de slag met social media marketing a.d.h.v. een social media planner. Van het maken van beeldmateriaal, schrijven van goede lezersgerichte teksten, tot het bepalen wat de juiste dagen en tijdstippen voor de plaatsingen. Je gaat landingspagina's optimaliseren, met als doel het verhogen van de vindbaarheid van de website in de organische zoekresultaten (SEO). Je gaat nieuwsbrieven opstellen in Mailchimp en de abonneelijsten beheren. Je krijgt een uniek kijkje in de keuken van Google Ads en Google Analytics. Naast online marketing, bieden we je ook ervaring in offline marketing. Er worden flyers gemaakt en goodies besteld, die meegestuurd worden bij bestellingen naar klanten. Hoe zo'n stagedag er bij AKR Performance uitziet? Dat is o.a. afhankelijk van wat jij graag wilt leren. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij nieuwsgierig? Ben je creatief, ook in het maken van beeldmateriaal? Kun je al een beetje overweg met de verschillende social media kanalen (Facebook, Instagram, TikTok)? En beheers je de Nederlandse taal? Dan ben jij de student die wij zoeken!

Wat biedt het bedrijf?

AKR Performance is gespecialiseerd in het verkopen van onderdelen voor het automerk Honda. Dit wordt gedaan via een website in 7 verschillende talen, waar ruim 16.000 onderdelen op staan. Deze onderdelen worden internationaal geleverd, vooral aan particuliere klanten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die ons een handje wil helpen in de marketing. Je komt als stagiair in een informeel en hecht team terecht. Er heerst een prettige werksfeer, wat ertoe bijdraagt dat je snel je draai vindt en dat komt het leerproces ten goede. Je kunt bij ons veel leren over online marketing, zoals het beheren van websites, SEO, SEA en social media. Maar daarnaast bieden we ook ervaring in offline marketing, zoals het maken van flyers en weggevertjes, zoals stickers, sleutelhangers etc.. Hoe een stagedag er bij AKR Performance uit ziet? Dat is o.a. afhankelijk van wat jij graag wilt leren. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder