Uitvoerend bakker

LEUT LEUT zoekt enthousiast en leergierige medewerkers voor zowel de keuken als de bediening!

Bij LEUT zijn wij op zoek naar enthousiaste, leergierige medewerkers. LEUT is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 08.30 - 17.00 uur. Wij ontvangen gasten voor ontbijt, lunch en verse patisserie. Wij werken in een klein team van +/- 3 medewerkers per dag. Dagelijks wordt alles vers bereid, van huisgemaakte jam tot heerlijke worteltaart. Voor de keuken zijn wij op zoek naar een leerling/stagiaire die onze patissier kan ondersteunen met het bakken van verse taarten en gebak, maar ook zelfstandig ontbijt en lunch kan verzorgen. Op onze ontbijtkaart staan onder andere wentelteefjes van suikerbrood, toast met mashed avocado en een gepocheerd ei, omelet enzovoort. Op onze lunchkaart staan onder andere caesar salade, bloemkoolsoep en eggs benedict. Wij vinden het leuk als je creatief bent en vernieuwende ideeën aandraagt. Onze patissier is goed geschoold en enthousiast om jou de kneepjes van het vak te leren. Voor de bediening vinden wij het belangrijk dat je blij wordt van gasten verzorgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring is niet vereist, maar goede inzet wel. Wij zoeken jonge mensen die graag meer over gastvrijheid, verse producten en werken in de horeca willen leren. Wij vinden het leuk als je zelf creatieve ideeën hebt en het leuk vindt om nieuwe dingen te proberen.

Wat biedt het bedrijf?

LEUT biedt een gezellige en kleinschalige leerplek voor enthousiaste, jonge mensen. Wij zijn enkel overdag geopend, wat betekent dat je elke avond vrij bent. Op zondag en maandag zijn wij gesloten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

lees verder