Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Da Gabriele Ristorante e Pizzeria Da Gabriele zoekt collega bediening!

•Je leert meer over de Italiaanse keuken en beleving, en geeft zo de ultieme La Dolce Vita beleving aan onze gasten. Samen met het team zorg jij ervoor dat er elke dag weer de gepaste en gezellige sfeer wordt neergezet. •Het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant en bar. Om dat voor elkaar te krijgen, leer je consequent en professioneel te werken, en ontwikkel je een helicopterview, terwijl je de details niet vergeet. Zo maak jij dat verschil!•Het ondersteunen van de bedrijfsleid(st)er waar mogelijk met o.a. bestellingen en andere administratieve taken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een oprechte glimlach en service staan daarbij voor ons hoog in het vaandel. Gasten zijn bij ons absoluut geen nummertje, dat afstandelijke bedienen zien we al vaak genoeg in onze hoofdstad. Het zit in je om ervoor te zorgen dat gasten een fijne, onbezonnen ervaring krijgen, dat geeft je voldoening.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een afwisselende functie, in een dynamische team. Een leerbedrijf waarin je leert, je ontwikkelt en je de mogelijkheid hebt om door te groeien! Wij zijn een Italiaans Restaurant in het midden tot hogere segment, waarin etiquette en professionaliteit een rol spelen. Aan één van de mooiste plekjes in het hart van oud Harderwijk, verwelkomen wij onze gasten om te genieten van een typisch mediterrane sfeer. Een bijzonder restaurant op drie niveaus met plaats voor zo'n 100 gasten en aperitiefbar in een 400 jaar oude gewelvenkelder, én 's zomers met terras buiten. Trendy, romantisch en bovenal Italiaans; drie steekwoorden om Ristorante Da Gabriele te beschrijven. De verschillende etages, intieme erkertjes, sfeervolle verlichting en natuurlijk de voortreffelijke gerechten maken dat uit eten gaan hier synoniem staat aan ultiem genieten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder