Leidinggevende bediening

Restaurant Da Gabriele Ristorante e Pizzeria Da Gabriele zoekt

•Je leert meer over de Italiaanse keuken en beleving, en geeft zo de ultieme La Dolce Vita beleving aan onze gasten. Samen met het team zorg jij ervoor dat er elke dag weer de gepaste en gezellige sfeer wordt neergezet. •Het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant en bar. Om dat voor elkaar te krijgen, leer je consequent en professioneel te werken, en ontwikkel je een helicopterview, terwijl je de details niet vergeet. Zo maak jij dat verschil!•Het ondersteunen van de bedrijfsleid(st)er waar mogelijk met o.a. bestellingen en andere administratieve taken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een oprechte glimlach en service staan daarbij voor ons hoog in het vaandel. Gasten zijn bij ons absoluut geen nummertje, dat afstandelijke bedienen zien we al vaak genoeg in onze hoofdstad. Het zit in je om ervoor te zorgen dat gasten een fijne, onbezonnen ervaring krijgen, dat geeft je voldoening.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een afwisselende functie, in een dynamische team. Een leerbedrijf waarin je leert, je ontwikkelt en je de mogelijkheid hebt om door te groeien! Wij zijn een Italiaans Restaurant in het midden tot hogere segment, waarin etiquette en professionaliteit een rol spelen. Aan één van de mooiste plekjes in het hart van oud Harderwijk, verwelkomen wij onze gasten om te genieten van een typisch mediterrane sfeer. Een bijzonder restaurant op drie niveaus met plaats voor zo'n 100 gasten en aperitiefbar in een 400 jaar oude gewelvenkelder, én 's zomers met terras buiten. Trendy, romantisch en bovenal Italiaans; drie steekwoorden om Ristorante Da Gabriele te beschrijven. De verschillende etages, intieme erkertjes, sfeervolle verlichting en natuurlijk de voortreffelijke gerechten maken dat uit eten gaan hier synoniem staat aan ultiem genieten.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder