Sport- en bewegingsleider

Stichting Beweeg Naar Toekomst Sport- en bewegingsleider gezocht!

Als stagiair bij Stichting Beweeg naar Toekomst, binnen het FC Straat programma, speel je een actieve rol in de organisatie en uitvoering van het project. Je helpt bij het plannen en coördineren van de activiteit, zoals het opstellen van wedstrijdschema’s en het ondersteunen van teams. Je bent daarnaast actief betrokken in de organisatie van het programma en helpt de jongeren waar nodig. Je assisteert coaches en begeleidt jongeren tijdens trainingen en wedstrijden, waarbij je hen motiveert en ondersteunt in hun sportieve en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt ook aan initiatieven om de lokale gemeenschap meer bij FC Straat te betrekken, in samenwerking met partners en organisaties. Daarnaast voer je administratieve taken uit, zoals het bijhouden van registraties en het verzamelen van feedback. Je krijgt ook de kans om mee te denken over innovaties en verbeteren van het programma. Tot slot organiseer je samen met het team verschillende events voor de jongeren uit Harderwijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor een stage bij Stichting Beweeg naar Toekomst binnen het FC Straat programma heb je een aantal belangrijke vaardigheden nodig. Goede organisatievaardigheden zijn essentieel voor het plannen en coördineren van evenementen en het efficiënt beheren van je tijd. Sterke communicatievaardigheden zijn nodig om het programma te promoten en effectief samen te werken met coaches, deelnemers en partners. Je moet in staat zijn om jongeren te begeleiden, hen te motiveren en te ondersteunen in hun sportieve en persoonlijke ontwikkeling. Creatief denken helpt bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor promotiecampagnes en het oplossen van uitdagingen. Daarnaast is probleemoplossend vermogen belangrijk om snel te reageren op onverwachte situaties. Basiskennis van sport en coaching helpt bij het ondersteunen van trainingen en wedstrijden. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn cruciaal, omdat je in een dynamische omgeving met wisselende prioriteiten werkt.

Wat biedt het bedrijf?

Stichting Beweeg naar Toekomst biedt stagiairs een dynamische leeromgeving met praktische ervaring. Je werkt aan betekenisvolle projecten die de gemeenschap in Harderwijk direct beïnvloeden. Met een breed takenpakket, waaronder leiden van het fc straat programma, evenementorganisatie en een luiterendoor, ontwikkel je diverse vaardigheden. Stagiairs krijgen persoonlijke begeleiding van ervaren professionals en veel creatieve vrijheid om eigen ideeën en projecten te realiseren. Daarnaast biedt de stage de kans om een professioneel netwerk op te bouwen door samen te werken met diverse partners van de stichting. Tot slot behoort een ieder van de stichting tot de familie en is de werksfeer dan ook uiteraard altijd top!

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder