Zusje Harderwijk He maker, maak jij ons team compleet?
Ervaring vinden we zo belangrijk nog niet, de juiste motivatie wel! Want onder leiding van een ervaren kok leer jij binnen no-time de fijne kneepjes van het vak. Kun je daarna lekker zelfstandig aan de slag. Hadden we al gezegd dat er volop ruimte is om door te groeien?
Naar wie zijn wij op zoek?
Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Kies je voor ons, dan kies je ervoor om samen met je collega’s in de keuken het beste uit iedere avond te halen. Samen besteden jullie veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten. Met oog voor detail laat je jouw liefde voor het horeca vak zien. En daarvoor hoef je echt niet over bergen ervaring te beschikken. Want onder leiding van een ervaren kok, leer jij de meest voorkomende werkzaamheden in de Zusje-keuken, waardoor je op termijn lekker zelfstandig aan de slag kan. Hoe ga je dat aanpakken? Vooral door jezelf te zijn, je eigen invulling aan je werk te geven en in de omgang met collega’s dicht bij jezelf te blijven. Jouw doorzettingsvermogen en je wil om te leren, zorgen ervoor dat je binnen no-time je draai in de Zusje-keuken gevonden hebt.
Wat biedt het bedrijf?
Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Dat betekent dat we buitengewoon collegiaal zijn en oprechte aandacht voor elkaar heel erg belangrijk vinden. Maar bovenal garanderen we jou een hoop Zusje-gezelligheid, zowel tijdens als na werktijd.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan