Leidinggevende keuken

Eetcafe Nooitgedagt -Ambitieuze gastvrouw of gastheer of kok om samen met ons team iedere dag het beste resultaat na te streven.

Wij hebben leerplaatsen in zowel keuken als bedieining. In de bediening leer je bij ons alle etiquette van het vak, waren en wijnkennis en concept ontwikkeling. In de keuken wordt ambachtelijk gekookt met lokale producten . Zowel in de keuken als in de bediening streven we iedere dag een dikke 10 naar, Wij nemen jouw graag mee in dit proces.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken mensen die echt goed willen worden in ons vak, verantwoordelijkheid willen dragen en ambitieus zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een leerbedrijf wat veel tijd in onze leerlingen zet. Ga je voor gastvrouw of gastheerschap dan hebben we een "on boarding programma" waar we je leren wat ons concept is , hoe dat zich vertaald en wat de bijbehorende service en etiquette is . Door middel van training leren we je alle ins en outs van ons vak. In de keuken leer je zowel de basis van een goede saus , hoe die opgebouwd wordt en hoe je onder druk toch nog prachtige ambachtelijke gerechten kunt serveren. Wij koken met de seizoenen en met lokale producten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder