Leidinggevende bediening

Grandcafe De Reus Enthousiaste en ambitieuze student gezocht die leergierig is en een fijne gastheer/vrouw op de vloer is.

De student start de dag zelfstandig op, maakt de bar in orde, de koffie automaten en zorgt ervoor dat alles klaar ligt om vlot en snel te werken. De student maakt koffies, thee, verzorgt en brengt de drankjes. In ons bedrijf zijn we veelzijdig en maken we er metelkaar een mooi team van.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gastheer/vrouw met een plezierige uitstraling maar ook een dosis lef. Een student die de gasten goed te woord kan staan en de gast ook echt gast laat voelen. Een teamplayer en leergierig om de kneepjes van het vak te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Een veelzijdig bedrijf waar de ochtend al begint met koffies, huisgemaakte taart. Na de lunch wordt het restaurant aangepast voor diner. Het restaurant heeft een mooi terras op de voorzijde in de winkelstraat maar ook een heerlijke grote binnentuin waar menig feestje wordt gegeven. Gezellig, sfeer, vriendelijkheid, hard werken, klant is koning, zijn wel onze kernwoorden!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder