Zelfstandig werkend kok

Grandcafe De Reus enthousiaste en leergierige student die ambitie heeft een goede zelfstandigwerkend kok te worden

De student start de keuken op, maakt de mis en place gereed en overlegt met de chef of sous chef over de voortgang werkzaamheden in de keuken en de bereiding van de gerechten. Inkoop en voorraadbeheer behoren tot de onderdelen alsook de controle van de houdbaarheid van de gerechten, het juist in kaart brengen van de houdbaarheid en taken rondom hygiëne

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die de intentie heeft om door te zetten en redelijk zelfstandig kan werken. Die leergierig is en een teamplayer binnen het keukenteam.

Wat biedt het bedrijf?

Ons restaurant hecht veel waarde aan verse en huisgemaakte producten. Dit begint in de ochtend al met de taart bij de koffie, de lekkere borrelhapjes, de lunch en het diner. De kwaliteit van ons product staat hoog in het vaandel en elke dag is het doel de gast tevreden te stellen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder