Leidinggevende keuken

Café Ad'vundum 2.0 Stage Leidinggevende keuken, stuur je team aan en creëer culinaire perfectie.

We zijn een klein bedrijf waarin we maximaal met 3 in de keuken staan. Aansturen van een keukenteam en zorgen voor een soepele samenwerking. Het opstellen van werkroosters en taakverdeling, begeleiden en coachen van collega's en stagairs in de keuken. Oplossen van operationele problemen en zorgt voor een efficiënte workflow. Je werkt mee in de keuken en zorgt dat de gerechten worden bereidt. Houdt toezicht op de kwaliteit, presentatie en snelheid van de gerechten. Controleert de portie grootte, smaak en hygiëne. Het bijhouden van de voorraad en tijdig bestellen, controleren van de levering en zorgen voor een correcte opslag. Minimaliseert de voedselverspilling en werkt kostenbewust. Je ziet toe op de HACCP regels en voorschriften, de dagelijkse schoonmaak- en onderhoudsplannen en zorgt voor een veilige werkomgeving. Je denkt mee over de menu vernieuwingen en seizoensgebondengerechten. Je neemt de feedback van gasten en medewerkers mee om de kwaliteit te verbeteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Alle vaardigheden die je nodig bent binnen de horeca uiteraard zoals stressbestendig, klantgericht, gastvrij, flexibel. Voor deze stage zijn we ook op zoek naar iemand die leiding kan geven, communicatief sterk is, organisatietalent heeft en commercieel inzicht

Wat biedt het bedrijf?

Dit is een veelzijdig bedrijf met een Brasserie, zaal, café en keuken. Je werkt hier met veel collega's maar een klein vast team. Je krijgt inzicht in de dagelijkse gang van zaken binnen dit bedrijf en hebt de mogelijkheid om ervaring op te doen met leidinggeven, organiseren en gastvrijheid. In een klein team kun je veel verantwoordelijkheid nemen om zelfstandig taken uit te voeren. Je krijgt hier inzicht in de verschillende functies zoals keuken, bediening en management. De diverse taken zorgen voor uitdaging en afwisseling. Hier is een goede balans tussen leren en plezier in het werk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W3 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder