Kok

Café Ad'vundum 2.0

Werken in bij een meest veelzijdige horeca bedrijf van Hasselt. Werken in de keuken van de brasserie en ook voor de zaal waar feesten en partijen zijn. Dit bedrijf heeft 3 grote onderdelen namelijk de brasserie met een groot terras, de zaal voor feesten en partijen en een café. Al deze onderdelen worden vanuit 1 keuken bedient. Je komt in de keuken met 1 chef-kok. Voor deze opleiding wordt er verwacht dat je de vaktechnische handelingen uit kunt voeren, de voorbereidingen doet en onder begeleiding meedraait tijdens het diner.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder