Patissier

Bonbon Atelier A3 Met chocolade kan je alles maken!

De student leert alle inns en outs m.b.t. de verwerking van chocolade en mag vervolgens zelfstandig aan de slag m.b.t. het maken van ambachtelijke bonbons, chocolade, figuren en geschenken. In de periode van april tot en met oktober is er ook de mogelijkheid om meer te leren m.b.t. het maken van ambachtelijk ijs. Daarnaast maken wij een klein assortiment aan gebakjes, uiteraard gerelateerd aan chocolade. Er is ook een mogelijkheid om zelf producten te ontwikkelen en smaken te bedenken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Verfijnde motoriek Creatief Leergierig Goede smaak Nauwkeurig Hygienisch

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellig enthousiast team Mogelijkheden voor eigen ontwikkeling en creativiteit Bij openstaande vacatures mogelijkheden voor een aanstelling

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder