Retailmedewerker

Dekker Fietsen Verkoper

Je komt bij ons te werken in de winkel maar verwachten ook dat je helpt in de werkplaats om nieuwe fietsen rijklaar te maken en de door jou verkochte accessoires op de fietsen te monteren! Je helpt de klant graag met zijn zoektocht en neemt de ter reparatie aangeboden fietsen aan. De werkdag begint met de winkel gereed te maken voor de werkdag bv. door de bestellingen af te handelen en klanten te bellen dat het door hun bestelde product geleverd is. Je wordt verwacht 08.15 uur aanwezig te zijn. Op een werkdag heb je 3 pauze momenten, de eerste om 10.30 uur, de eetpauze om 12.30 uur en de 3e om 15.30 uur. Eten doen we op het werk, indien je in Hattem woont bestaat de mogelijkheid om even een half uur tussen de middag naar huis te gaan. De werkdag eindigt om 18.00 uur. Op vrijdag hebben wij koopavond tot 21.00 uur met een pauze tussen 18.00 en 19.00 uur die kan eventueel in overleg. Er word wel van je verwacht dat je op de zaterdagen beschikbaar bent.;

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen van je een actieve werkhouding. Net in taalgebruik en respect voor collega's en klanten. Je spreekt altijd iemand aan met u en groet netjes. Iedere dag heb jij een glimlach en niets is jou te gek. Als je kiest voor de opleiding verkoper verwachten wij ook dat je niet bang bent mensen aan te spreken, en omdat je in een fietswinkel werkt verwachten wij dat je enig technisch inzicht hebt. Als je een opgeruimd persoon bent is dat altijd handig want de winkel moet er natuurlijk spik en span uit zien! Verder verwachten wij dat je hygiënisch en netjes bent. Werkkleding krijg je van ons dus daar hoef je je geen zorgen over te maken !

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong bedrijf die met de tijd mee gaat. Je werkt met de nieuwste fietsen, accessoires en hebbedingetjes. Elk jaar struinen wij de beurzen af naar nieuw aanbod en ideeën voor in de winkel. De merken die wij verkopen zijn veelal van Nederlandse fabricaat maar zijn niet de merken die je zou verwachten.... Als het jou en ons bevalt is er altijd ruimte voor een vaste aanstelling!

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder