Sport- en bewegingsleider

Sportvereniging Bernardus Vacature: Jeugdtrainer/Begeleider (Voetbal)

Ben jij een enthousiaste student die graag het vak van jeugdtrainer/begeleider wil leren? Vind je het leuk om training te geven aan jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 12 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat bieden wij: De mogelijkheid om voetbalinhoudelijke competenties te leren door middel van begeleiding op het veld en themabijeenkomsten. Training in pedagogisch communiceren aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen. Periodieke ontwikkelingsgesprekken om je vooruitgang te bespreken en te begeleiden. Een kledingpakket van de club om je te voorzien van de juiste outfit voor trainingen en wedstrijden. Stagevergoeding op basis van beschikbaarheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we zoeken: Enthousiasme en passie voor het werken met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Bereidheid om te leren en jezelf te ontwikkelen als jeugdtrainer/begeleider. Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief met kinderen te communiceren. Beschikbaarheid om periodiek op het veld te assisteren en deel te nemen aan themabijeenkomsten en ontwikkelingsgesprekken. Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende en leerzame kans, stuur dan je cv en een korte motivatie naar [hoofdjeugdopleidingen@bernardus.nl]. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn verheugd om het volgende aan te bieden: begeleiding aan studenten/toekomstige jeugdtrainers onder leiding van onze coördinatoren en hoofd jeugdopleiding. Onze missie is om een ondersteunende en educatieve omgeving te creëren waarin onze toekomstige jeugdtrainers kunnen gedijen en groeien. Met de begeleiding van coördinatoren en ons hoofd jeugdopleiding kunnen zij de nodige vaardigheden en kennis verwerven om succesvol te zijn in hun rol. Wij geloven sterk in de kracht van mentorship en kijken ernaar uit om samen te werken met studenten en toekomstige jeugdtrainers om hun potentieel te maximaliseren en een positieve impact te hebben op de jeugdopleiding.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder