1e Medewerker fastservice

Lunchroom-Friethuis bij de Boer

Wil jij werken en leren op een leuke plek met jonge mensen? Dan zit je goed bij ons. Je werkt mee in de dagelijkse praktijk. Wij zijn een klein bedrijf, met 12-15 medewerkers. Bij ons wordt iedereen breed ingewerkt, zodat het werk afwisselend en aantrekkelijk is en blijft. Wie bewijst dat hij of zij het aan kan, kan bij ons veel verantwoordelijkheid krijgen. Afhankelijk van je leervraag kan ik je ook breder helpen in je opleiding. Zoals bijvoorbeeld met het maken van personeelsroosters, haccp, arbowetgeving, ondernemingsplannen schrijven etc. Aantal uren in overleg. Bel of mail gerust, of loop eens binnen en vraag onze medewerkers zelf wat ze vinden van het werken bij de Boer.

Wat ga je leren?

  • Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • Beheert de voorraad
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
  • P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer

lees verder