Medewerker fastservice

NYP Heemskerk Word Pizzabakker bij New York Pizza!

Als pizzabakker ben jij dé ster van de keuken. Jij zorgt ervoor dat onze verse pizza’s en snacks perfect worden bereid, gesneden en verpakt. Jouw focus ligt op kwaliteit en snelheid, zodat iedere klant tevreden is. Daarnaast houd je je bezig met dozen vouwen, voorbereidingen treffen en het schoon en netjes houden van de keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Handig en snel in de keuken? Klaar om te knallen tijdens een drukke avondspits? Klantvriendelijk en enthousiast? Flexibel in werktijden en bereid om waar nodig bij te springen? Leergierig over (of al bekend met) hygiënestandaarden?

Wat biedt het bedrijf?

De meest creatieve (bij)baan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland. Een goed salaris. Flexibele werktijden die passen bij jouw agenda. Toffe bedrijfskleding. Korting op de allerlekkerste pizza’s!

Wat ga je leren?

  • Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • Beheert de voorraad
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder