Wim Koelman Brood Banket Bonbons VOF Moderne banketbakkerij/chocolatier in Heemskerk zoekt een ambitieuze BBL-leerling Patisserie of Banketbakker
Na het bepalen van je leerdoelen ga je werken in Heemskerk (NH) en leren in een klein team met enthousiaste, al afgestudeerde banketbakkers. De werkdag begint om 06:30 of 07:00 met het maken van dagvers gebak en taarten. Daarna start de productie van verschillende andere artikelen, zoals koek, stukwerk, patisserie en chocolade. De komende tijd ook veel seizoensproducten. Er is ruimte voor het ontwikkelen van eigen producten en voor het uitvoeren van opdrachten. Met andere woorden, er kan en mag veel.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een harde werker die vol enthousiasme en ambitie aan de slag wil. Creativiteit vinden wij vanzelfsprekend. Humor en een gezellige teamspirit is bij ons ook belangrijk.
Wat biedt het bedrijf?
Je komt terecht in een gezellig en hardwerkend team in een moderne werkomgeving, met volop ruimte voor ontwikkeling. We werken met pure en hoogwaardige producten. Het bieden van constante kwaliteit is hoofdzaak. We adviseren je om op onze website en bijvoorbeeld ook onze Facebook of Instagram pagina te kijken en ons assortiment aandachtig te bekijken. Dan krijg je een goede indruk van wat we doen en wat er kan.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten