Vakbekwaam medewerker vers

Kaashuis Tromp medewerker eigen keuken lekker bezig met de lekkerste kazen.

wij hebben een eigenkeuken en brood afdeling, wij maken flammkuchen, plukbrood,kruidenboter, div. belegde broodjes, quiche. Dit leren wij jou ook graag. en dat je meedenkt over nieuwe producten. Hccp medewerker. het beheren van de eigenkeuken en onderhouden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Netheid, sociale vaardigheden. creatief, Nederlandse taal. zelfstandig kunnen werken.

Wat biedt het bedrijf?

bij het begin van de dag staat altijd koffie of thee klaar, een gezellig team, cursusen, en doorgroei mogelijkheden. wij kijken altijd naar de kracht van de medewerker. en bieden in de toekomst een vastebaan.

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
  • P2-K1-W1 Plant de werkzaamheden
  • P2-K1-W2 Coördineert het versverwerkingsproces
  • Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
  • P2-K2-W1 Ondersteunt bij het analyseren van de markt
  • P2-K2-W2 Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder