Manager / ondernemer horeca

't Gerecht Ontdek tijdens deze stage alle afdelingen binnen de organisatie!

Je werkt je op om hét gezicht van ons bedrijf te worden. Bij dit leertraject kun je meedraaien op allerlei verschillende afdelingen van onze moderne organisatie. We zijn een groot bedrijf (240 zitplekken en bijna 90 personeelsleden), waardoor er veel te leren valt en jij je eigen identiteit kan ontwikkelen. Tijdens deze stage kom je er achter welke aspecten je van de horeca het allerleukste vind. Ons bedrijf bestaat niet alleen uit een restaurant maar ook 15 hotelkamers en een aantal zalen voor vergaderingen en partijen. Kortom er is altijd iets te doen in 't Gerecht

Naar wie zijn wij op zoek?

Je staat ingeschreven bij een erkende opleiding Je hebt interesse in je vakgebied en oog voor detail Je ontwikkelt jezelf graag, je bent ambitieus en probeert jezelf steeds te overtreffen Je bent flexibel en stressbestendig Je bent enthousiast en wilt ook graag werken in de weekenden, avonduren en op feestdagen

Wat biedt het bedrijf?

- Persoonlijke begeleiding door onze leermeesters - Ruimte om enorm veel te leren - Interne trainingsmomenten samen met je collega's - Een enthousiast team waar wellicht goede vriendschappen ontstaan!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder