Saucier Horeca & Catering keuken Friesland Unieke stage plaats bij een productie keuken!
Op zoek naar een enthousiaste student die zijn vaardigheden wilt ontwikkelen om de volgende stap te maken. Lijkt dit je wat en wil je meer over ons te weten komen? Neem dan contact met ons op!
Naar wie zijn wij op zoek?
-Een proactieve werkhouding -Leergierig -Geen 9 tot 17 mentaliteit
Wat biedt het bedrijf?
Wat kun je verwachten: - Een vriendelijke en collegiale omgeving - Werktijden overdag, dus geen avonddiensten -Het werken met grootschalige recepturen en passende apparatuur -Het leren werken volgens een voorraadbeheer -Het werken binnen een industrieel gecertificeerde hygiƫne-code En is er uiteraard ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling! We zien je sollicitatie dan ook graag tegemoet.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat