Software developer

Speak B.V. Als Stagiaire .NET developer (C#) bedenk en realiseer je in teamverband innovatieve online portals, websites en webshops.

Als stagiaire Developer creëer je digitale oplossingen en werk je aan webapplicaties voor onze klanten. Samen met jouw team denk je mee over de inrichting, doorontwikkeling en implementatie van uiteenlopende (web)projecten. Ben je op zoek naar een team van gelijkgestemde softwareontwikkelaars met dezelfde passie? Lees dan verder! We vinden het belangrijk dat je daadwerkelijk wat opsteekt van je stageperiode en zetten ons daar dan ook hard voor in. Onze vakmensen hebben enorm veel kennis van en ervaring met de technieken van deze disciplines en geven dit graag aan je door. Van jou verwachten we daarvoor interesse in het vak en motivatie om te leren terug. En een beetje gezelligheid op de werkvloer, dat vinden wij ook erg belangrijk! Met deze elementen zijn wij ervan overtuigt dan we jou een succesvolle stage kunnen bieden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Kennis van .NET en C#, oog voor detail, nauwkeurig, resultaatgericht, teamplayer, goed kunnen samenwerken maar ook zelfstandig kunnen werken, leergierig en bovenal enthousiast!

Wat biedt het bedrijf?

Als Stagiaire Developer bedenk en realiseer je in teamverband innovatieve klantportalen, websites, webshops, apps en koppelingen tussen systemen. Hierbij maak je gebruik van moderne technieken en tools zoals Jquery, SQL Server in combinatie met SMSS, Visual Studio 2022, Entity Framework Core, Linq, MVC en de laatste .NET versies. Door middel van scrum en/of een hybride aanpak ben je betrokken bij het gehele ontwikkelproces en werk je in sprints naar een eindproduct om trots op te zijn! Verder bieden wij je: - Een open, ongedwongen cultuur die gericht is op samenwerking; - Een passende stagevergoeding; - De mogelijkheid om vanuit huis te werken (minimaal 3 dagen per week op kantoor); - Een omgeving waar goede ideeën en eigen initiatieven worden gewaardeerd; - Werken bij een trotse Umbraco Gold Partner (Umbraco is bekroond tot het beste CMS van Europa); - Dagelijks een verzorgde lunch en potje FIFA (niet verplicht) - Elke drie maanden een leuk (niet verplicht) teamuitje.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder