Retailmanager

Zuivelhoeve Heerenveen Leer de fijne kneepjes van het delicatesse vak als Assistent verkoop/retail, Manager retail, Verkoopspecialist, Verkoper

Je start bij de basis, voorbereidend werk, zoals inpakken van producten en bereiden van tapas. Logistiek, afhandeling ontvangen van de vracht, hoe wordt een bestelling uitgevoerd? Kassawerkzaamheden. Presentatietechnieken, verkooptechnieken. Schoonmaak en HACCP.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken proactieve en leergierige studenten. Interesse in onze producten is een pré, waarmee we bedoelen dat je graag leert over lekker eten en drinken. Wat iemand uiteindelijk leert is grotendeels afhankelijk van de persoon. Als je laat zien dat je de basis goed oppakt en energiek met je stage omgaat, kunnen we je een heleboel leren.

Wat biedt het bedrijf?

Een prettige informele ruimte om te groeien. We kunnen je van alles leren over kaas, noten en andere lekkernijen. Stukje logistiek, hygiëne en HACCP en uiteraard verkooptechnieken. Hoeveel je leert is afhankelijk van jezelf. Ben je proactief en leergierig, dan zal je sneller stappen maken en kunnen groeien.

Wat ga je leren?

  • Werkt mee aan hospitality, advies en verkoop
  • B1-K1-W1 Ontvangt klanten en verleent service
  • B1-K1-W2 Voert (advies)gesprekken
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af
  • B1-K1-W4 Ondersteunt het retailteam tijdens de werkzaamheden
  • Begeleidt retailondersteunende processen
  • B1-K2-W1 Begeleidt de goederenstroom
  • B1-K2-W2 Begeleidt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W3 Informeert retailteam over trends, bedrijfsvoering en visie
  • B1-K2-W4 Initieert en/of begeleidt verbeterprocessen binnen de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K2-W5 Profileert de organisatie in de lokale markt
  • Voert taken omtrent personeelsmanagement uit
  • B1-K3-W1 Maakt werkplanningen
  • B1-K3-W2 Voert activiteiten uit ten behoeve van in- en uitstroom van medewerkers
  • B1-K3-W3 Voert activiteiten uit ten behoeve van beoordelen en ontwikkelen van medewerkers
  • B1-K3-W4 Voert activiteiten uit ten behoeve van het verzuimbeleid
  • Geeft tactisch leiding aan de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K4-W1 Stelt doelstellingen op voor de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K4-W2 Interpreteert beschikbare operationele gegevens voor strategische verbeteringen
  • B1-K4-W3 Onderzoekt nieuwe kansen

lees verder