Business Administration & Control Specialist

Elektropartners B.V. Stage Business Administration & Control Specialist met werkzaamheden aangepast aan jouw interesses

Heb jij op school al theoretische kennis opgedaan en mogelijk zelfs al eerder stagegelopen op een financiƫle afdeling en ben je opzoek naar een stageplaats als administratief medewerker bij een projectorganisatie voor 24 tot 40 uur per week (start en einddatum conform jouw stageperiode), dan komen wij graag met jou in contact. Op onze financiƫle afdeling valt veel te leren, start met het boeken van de bankmutaties en leer de organisatie kennen via onze inkoopfacturen, niet zomaar inboeken maar het volledige inkoopproces leren kennen en begrijpen. Ondersteun bij het opstellen van specificaties en werk de periodecijfers bij door het opstellen van memoriaalboekingen. Kom in contact met onze klanten en leveranciers door ze zowel telefonisch als per e-mail te woord te staan. Wees leergierig en gemotiveerd en wellicht houd jij wel een (bij)baan over aan je stage bij ons!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij leergierig, gemotiveerd en werk jij nauwkeurig? Beschik je daarnaast over een goede dosis humor en een theoretische basiskennis van boekhouden dan komen wij graag met jou in contact.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn gevestigd in een mooi pand met dito voorzieningen op het industrieterrein de Zandhorst te Heerhugowaard, goed bereikbaar met het OV (10 min. fietsen vanaf het station) en hebben een leuk team op de administratie. Wij zijn werkzaam in de elektrotechniek en onze collega's zijn nuchter ingesteld, geen jassie tassie cultuur maar lekker jezelf zijn. Vind jij ons een leuk bedrijf en zijn wij tevreden over jouw voortgang en uitvoering van je werkzaamheden dan bieden wij je graag een (bij)baan voor tijdens of na je studie aan. Er zijn veel mogelijkheden. Naast het feit dat je je theoretische kennis uitbreidt met praktijkervaring ontvang je ook een stagevergoeding van 400,- per maand.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder