Medewerker productietechniek

Geerts Metaalwaren B.V. Toekomstig specialist in metaalbewerking

Als leerling werk je onder begeleiding van leuke en ervaren collega's en word je opgeleid om metaal op een heel specialistische manier te bewerken. Wij zijn namelijk specialist in het naadloos omvormen van metaal, dit noemen ze dieptrekken. Je gaat leren om een stabiel productieproces te waarborgen en je zal continue bezig zijn met het door ontwikkelen en verbeteren van processen. Je gaat diverse machines bedienen (dieptrekautomaat, stansautomaat, lasersnijmachines, schuurmachines, gloeioven) waarbij je zorgt dat de kwaliteit en de productie op een zo hoog mogelijk niveau liggen. Tegelijk ben je scherp op eventuele afwijkingen in het proces of van de installaties en zoekt hierbij het overleg met diverse collega's afdelingen om dit op te lossen. Je wordt o.a. opgeleid om te werken met de volgende machines: • Opleiding AP&T multi-station dieptrekautomaat; • Opleiding Schuler pers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb je een grote interesse voor techniek en ben je daarnaast kwaliteitsgericht, leergierig en een ‘aanpakker’ en beschik je over probleemoplossend vermogen en een gezonde dosis humor? Dan pas je zeker in ons team! Wil je verschillende manieren van metaalbewerken leren kennen en wil je jezelf ontwikkelen in een specialistisch vakgebied dan is deze leerwerkplek iets voor jou!

Wat biedt het bedrijf?

Een fulltime leerwerkplek met veel uitdaging, afwisseling, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Geerts valt onder de CAO Metalektro (grootmetaal) met o.a. 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Daarnaast bieden wij jou de ruimte voor je verdere persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Wij bieden je de mogelijkheid om naast je studie (die wij volledig betalen) een marktconform salaris te verdienen, zodat je alvast kan werken aan je spaardoelen! Ben je klaar met de studie? Dan is er een werkplek voor je beschikbaar en kan je jezelf verder ontwikkelen tot een echte specialist in dieptrekken.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder