Leidinggevende bediening

Hotel en Auberge de Rousch Ontwikkel jouw leiderschap in de horeca als leerling leidinggevende bediening bij Auberge de Rousch!

Als leerling leidinggevende bediening bij Auberge de Rousch werk je mee aan een gastvrije beleving door gasten te ontvangen, te adviseren en bestellingen op te nemen en te serveren. Je bewaakt de voorraad, plaatst bestellingen en denkt actief mee over de samenstelling van de menu- en drankenkaart. Daarnaast stuur je het bedieningsteam aan, plan en verdeel je werkzaamheden, en bewaak je het sociaal hygiënisch beleid. Zo combineer je operationeel meewerken met het ontwikkelen van jouw leiderschapsvaardigheden in een dynamische horecasetting.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze leerplaats is het belangrijk dat je organisatorisch sterk bent en goed kunt plannen, zodat werkzaamheden soepel verlopen en de gastbeleving optimaal is. Je hebt leiderschapskwaliteiten en bent in staat om een team aan te sturen, te motiveren en te begeleiden. Daarnaast ben je communicatief vaardig, servicegericht en kun je snel schakelen tussen operationele taken en het beheren van voorraad, financiën en gastvrijheidsconcepten.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Auberge de Rousch bieden we jou een uitdagende leerplek waar je je leiderschapskwaliteiten kunt ontwikkelen in een gastvrije en professionele horecasetting. Dankzij de enorme diversiteit aan horeca-activiteiten, van banqueting tot à la carte service, zijn je werkzaamheden zeer afwisselend en leer je alle facetten van het vak. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen in het aansturen van een team, het beheren van voorraden en het bijdragen aan het samenstellen van menu’s en gastvrijheidsconcepten. Voor jouw inzet ontvang je een stagevergoeding van minimaal de CAO afspraak.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder