Hotel en Auberge de Rousch Groei uit tot chef-leider in de keuken bij Auberge de Rousch!
Als leerling leidinggevende keuken bij Auberge de Rousch begin je de dag met het plannen van werkzaamheden en het voorbereiden van de mise en place. Je ontwikkelt en bereidt nieuwe gerechten, stelt menu’s samen en werkt aan verbeteringen in efficiency en kwaliteit. Daarnaast beheer je de keukenvoorraden, plant en verdeelt je taken binnen het keukenteam en bewaak je de kosten en financiën. Zo leer je niet alleen operationeel meewerken, maar ontwikkel je ook jouw leiderschaps- en managementvaardigheden in een professionele keukenomgeving.
Naar wie zijn wij op zoek?
Voor deze leerplaats is het belangrijk dat je georganiseerd en nauwkeurig bent, zodat je effectief kunt plannen en de keuken soepel draait. Je beschikt over creatieve vaardigheden om nieuwe gerechten te ontwikkelen en menu’s samen te stellen, met oog voor kwaliteit en kostenbeheersing. Daarnaast ben je een sterke leider met goede communicatieve vaardigheden, zodat je een team kunt aansturen en motiveren in een dynamische werkomgeving.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Auberge de Rousch bieden we jou een uitdagende leerplek waar je je leiderschapskwaliteiten en culinaire talenten verder kunt ontwikkelen in een professionele keuken. Dankzij de diversiteit aan horeca-activiteiten, zoals banqueting, à la carte en evenementen, zijn je werkzaamheden veelzijdig en leerzaam. Je krijgt begeleiding van ervaren chefs en leert alle aspecten van keukens management, van het ontwikkelen van gerechten en menu’s tot het aansturen van een team en kostenbeheersing. Voor jouw inzet ontvang je een stagevergoeding van €400 per maand bij een gemiddelde werkweek van 38 uur.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken