Marketing & Communication Specialist

vanDaan Advies & Bemiddeling Recruitment marketer

Wat ga je doen?Als Intercedent sta je in contact met de klant en de kandidaten en maak je de match. Het proces voordat je de match maakt is in de afgelopen jaren sterk verandert. Online en offline zichtbaar zijn via de juiste kanalen bij de juiste doelgroep wordt steeds belangrijker. Hoe ziet je werkdag eruit?Volgen van nieuwe ontwikkeling binnen automatisering en artificial intelligenceDoelgroep onderzoekenMarketing vacature strategie bepalen en uitvoerenAdministratieve recruitment activiteiten. Welke afdeling ben je actief?vanDaan Recruitment is gespecialiseerd in Marketing & Recruitment. Wij richten ons op klanten (werkgevers) en kandidaten binnen de maakindustrie en de logistieke dienstverlening. Onze dienstverlening is het vervullen van vacatures bij onze klanten.Wat ga je leren?Commercieel denken (denken in kansen), creativiteit (out of the box denken), analytische (verbanden herkennen en onderbouwen), administratieve processen (hoe werkt het recruitment

Naar wie zijn wij op zoek?

De stage opdracht is vooral gericht op het proces vóór het maken van de match. Hierin is een commerciële instelling van belang, goede communicatieve vaardigheden in woord- en geschrift in de Nederlandse taal voornamelijk, creatieve mindset om out of the box te denken en analytisch vermogen om de verbanden te doorzien (wat werkt wel en wat werkt niet en hoe toon je dat aan). Uiteraard ben je dagdagelijks ook bezig met administratieve en repeterende werkzaamheden om de werkproces van een marketing en recruitment bureau goed te begrijpen. “Wax in Wax out”. Een stage plek die de vrijheid biedt om het helemaal anders te doen dan de gevestigde orde. Vrijheid die ook vraagt om zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en lef.

Wat biedt het bedrijf?

vanDaan Recruitment is gevestigd in het verzamelgebouw de Verbinderij in Weert. Een authentieke werkplek met uitzicht op de kerktoren van Weert. Een verzamelplaats waar meer dan 40 kleine bedrijven werkzaam zijn waar jij veel nieuwe mensen kunt leren kennen. Een werkplek die de mogelijkheid biedt om te tafeltennissen, biljarten of te darten. vanDaan investeert graag tijd en energie in studenten om het vak van Intercedent van dichtbij te leren. Het is een complex proces met veel variabelen en verandert continue. Vanuit mijn kant ondersteun ik graag in de ontwikkeling van de competenties waarin jij jezelf wilt ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder