Retailmedewerker

Welpie toys Stage Retailmedewerker

Speelgoedwinkel Heerlen Centrum Begroet klanten bij binnenkomst en begeleid hen door de winkel, biedt ondersteuning en begeleiding tijdens het winkelen. Geeft klanten informatie over producten, beantwoordt vragen en biedt advies om te helpen bij hun aankoopbeslissingen. Assisteert klanten bij het afrekenen van aankopen, zorgt voor een soepele afhandeling van transacties en biedt eventuele extra service aan het einde van de klantreis. Werkt als een professioneel lid van het team, volgt bedrijfsrichtlijnen en draagt bij aan een positieve werkomgeving. Assisteert bij het ontvangen, uitpakken, sorteren en opslaan van nieuwe voorraad. Zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van producten op de winkelvloer, inclusief het aanvullen, spiegelen en onderhouden van de productdisplays.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een relevante opleiding in de detailhandel, commercie of een vergelijkbaar vakgebied. Je bent proactief, gemotiveerd en kunt goed in een team werken. Je hebt affiniteit met speelgoed en een passie voor klantenservice. Je bent nauwkeurig, ordelijk en hebt oog voor detail. Je bent flexibel en kunt goed omgaan met een dynamische werkomgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiair in onze speelgoedwinkel krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in de detailhandel, terwijl je werkt in een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Je wordt begeleid door ervaren collega's die je graag helpen bij je ontwikkeling en groei.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder