Assistent bouwen, wonen en onderhoud

KS Service Interessante stageplek voor het uitvoeren van inspecties en onderhoud aan speeltoestellen (m.n. in de buitenlucht) bij een informeel bedrijf met een ongedwongen sfeer.

KS-Service voert m.n. inspecties en onderhoud op speeltoestellen uit, volgens de NEN-EN normen en het Warenwetbesluit Attractie en Speeltoestellen (WAS). Dit om onveilige situaties voor spelende kinderen te voorkomen. Veel van deze speeltoestellen bevinden zich in de buitenlucht, maar ook sportzalen en andere binnenspeelgelegenheden worden door KS Service onderhouden. Tot onze uitgebreide klantenkring behoren gemeentes, scholen, sportparken en zorginstellingen, verspreid over geheel Nederland. Vanuit ons kantoor in Heeswijk-Dinther ga je samen met een van onze SVS2**-gediplomeerde veiligheidsinspecteurs richting de klant. Je assisteert de inspecteur bij het beoordelen van (klim)-touwen, metaalmoeheid van klimrekken en springveren, het ontbreken van onderdelen etc. etc., alsmede het eventueel veiligstellen van het speeltoestel. De bevindingen zullen in een softwareprogramma worden geregistreerd, waarna de klant kan beslissen om een evt. reparatie door ons te laten uitvoeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten dat je leergierig, nauwkeurig, sociaal en creatief bent, oog voor detail hebt, graag met je handen werkt en van aanpakken houdt. Wanneer de klant akkoord is om een eventuele reparatie te laten uitvoeren, worden de onderdelen besteld of gemaakt in onze eigen werkplaats, waarna de reparatie aan het speeltoestel wordt uitgevoerd. Hierbij komen timmerwerkzaamheden, grondwerkzaamheden en monteren van onderdelen voor. Je bent een allround monteur die meerdere montage-vaardigheden moet hebben.

Wat biedt het bedrijf?

KS-Service biedt je een leerzame stageplek met gezellige en gedreven collega’s. Bij voldoende competenties is een vaste aanstelling in de nabije toekomst mogelijk. Hierbij zal dan ook een opleidingstraject voor o.a. SVS 2** inspecteur worden aangeboden. De werkplek is netjes en gestructureerd ingericht en veiligheid staat bovenaan.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

lees verder