Traiteur vers

Recreatiebedrijf De Maathoeve Traiteur vers

Als leerling/stagiaire maak je mooie buffetten, dagmenu's, lunches, hapjes, pizza's en assisteer je de kok bij het geven van diverse kookworkshops. Je kookt in ons ProefLokaal, tussen de heerlijke streekproducten, welke je in de maaltijden verwerkt. We hebben geen a la carte keuken, maar koken altijd voor groepen. Ook vullen we smulpannen welke worden afgehaald door mensen die thuis catering willen hebben. De werktijden zijn in overleg, meestal in de middag tot einde werkdag rond 22.00 uur en om het weekend draai je een dienst. Alles in overleg met elkaar werkend in een gezellig informele sfeer op het platteland. Interesse in deze leuke job?

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand met passie voor koken en bakken. communicatief vaardig, creativiteit en teamspirit zijn de eigenschappen welke belangrijk zijn in ons bedrijf

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een afwisselende baan, met doorgroeimogelijkheden, tot zelfstandig werkend kok, kans op vaste aanstelling, veel gezelligheid en vrijheid binnen ons team.

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Voert versspecialistische handelingen uit
  • P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
  • P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
  • P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
  • Coördineert traiteuropdrachten
  • P3-K2-W1 Maakt productieplanning
  • P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
  • P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen

lees verder