l'Esprit de Paris Ambachtelijk werkplek bij biologisch chocolade-atelier l'Esprit de Paris in Heiloo
l'Esprit de Paris is een kleinschalig, ambachtelijk bedrijf waar biologische chocolade- en patisserieproducten worden gemaakt. Dat houdt voor onze stagiairs in dat zij, afhankelijk van hun vaardigheden en interesses, bij alle aspecten van het bedrijf betrokken kunnen worden: grondstoffen voorbereiden, producten maken, producten inpakken en natuurlijk ook opruimen en schoonmaken. Je gaat werken in een klein team waar ruimte is om jezelf te zijn en te groeien. We denken en werken graag mee aan het stellen, en behalen van persoonlijke leerdoelen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als medewerker van l'Esprit de Paris ben je nieuwsgierig, snap je het belang van hygiƫnisch werken, ben je creatief en flexibel en kun je nauwkeurig werken. Je vindt het leuk om verschillende soorten taken te verrichten en je draagt bij aan een gezellig sfeer in het team.
Wat biedt het bedrijf?
Omdat we een klein team zijn, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en groei. Je krijgt de kans om alle aspecten van de productie te leren kennen, en om je te specialiseren als je ergens heel erg goed in bent. Ons bedrijf is hard aan het groeien, dus wellicht ben jij de volgende vaste medewerker!
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring