Zelfstandig werkend kok

Eterij-Tapperij De Platte Reedijk De Huiskamer van de Hoeksche Waard. Inmiddels vier keer uitgeroepen tot leukste, gezelligste en meest gastvrije eetcafé/restaurant van de Hoeksche Waard en een eerste en derde plaats van Zuid-Holland. Kom snel een kijkje nemen bij jouw nieuwe team!

De leerling gaat het volgende leren; Mise en Place (MEP) maken, soepen, sauzen, voorgerechten, bakken, grillen, koken, frituren, warme kant, koude kant, alle vrijheid om te leren dus. Sterker nog; we gaan je leren knallen in de keuken! Dat houdt ook in het maken van bestellingen naar leveranciers, controleren van bestellingen en het bijhouden van HACCP. Uiteraard hoort schoonmaken en hygiƫnisch werken daar ook bij.

Naar wie zijn wij op zoek?

De vaardigheden waar een leerling over moet beschikken is communicatieve vaardigheden, alles draait om communicatie binnen het bedrijf. Voor de rest valt alles aan te leren en gaan we er een mooi jaar van maken.

Wat biedt het bedrijf?

De Platte Reedijk biedt een leuk, hecht, jong en dynamisch team. Uiteraard zijn er doorgroeimogelijkheden zoals uitzicht op een vaste aanstelling en leermogelijkheden zoals extra opleidingen of cursussen. (HACCP, Sociale Hygiƫne, overvalstrainingen, leermeestercursus e.d.)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder