Meewerkend horeca ondernemer

Brasserie De Schaapskooi

Welkom bij Brasserie De Schaapskooi! In een natuurlijke omgeving midden in het Landschapspark Borsele vind je een sfeervolle en moderne Brasserie met tal van faciliteiten. Zo vind je op onze locatie vergaderzalen, activiteiten, recreatie e nog veel meer! Wij laten iedere dag weer onze gasten kennis maken met de Zeeuwse gastvrijheid. Wil jij als stagiair Meewerkend Horecaondernemer ons jonge team komen versterken? Wij gaan graag met je aan de slag om jouw (leer)doelen te behalen. Met onze kennis geven wij jou een uniek kijkje in alles wat er bij het Horeca ondernemerschap komt kijken. Bel gerust! Dan bespreken we graag hoe we van jouw stageperiode een leerzame en gezellige tijd kunnen maken!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder