Leidinggevende bediening

Hotel Restaurant Landgoed de Uitkijk Interessante en uitdagende functie op een van de mooiste locatie in Twente

Je begint met het volgen van een uitgebreid inwerkprogramma om inzicht te krijgen in de diverse afdelingen en het bedrijf te leren kennen. Daarna begin je met de ontbijt- en lunchdiensten. Heb je alle aspecten van deze diensten onder de knie, dan volgt bij voldoende ervaring en kennis de banqueting en/of a la carte. Afhankelijk van het soort stage en je opdrachten kijken we welke verder taken van toepassingen zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastgericht en hebt een pro actieve houding. Je bent flexibel en stressbestendig. Je werkt nauwkeurig en werkt graag in teamverband. Je hebt al enige horeca ervaring.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt kans op een vaste aanstelling, bijwonen van masterclasses en proeverijen. Maaltijden, personeelskortingsregelingen en -uitjes. Wij vinden het belangrijk om betrokken bij je te blijven en zullen je begeleiden bij je planning, taken en overige vragen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder