Gespecialiseerd kok

Hotel Restaurant Landgoed de Uitkijk Fijne leerplaats voor een enthousiaste en ambitieuze teamplayer in onze BIB gourmand keuken

Je begint met het volgen van een uitgebreid inwerkprogramma om inzicht te krijgen in de diverse afdelingen en het bedrijf te leren kennen. Daarna begin je met de diverse mise en place werkzaamheden tijdens de ontbijt- en lunchdiensten en geeft de diverse lunchgerechten mee. Heb je alle aspecten van deze diensten onder de knie, dan volgt bij voldoende ervaring en kennis de banqueting en/of a la carte. Afhankelijk van het soort stage en je opdrachten kijken we welke taken verder van toepassingen zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je werkt netjes en nauwkeurig en houdt van een schone werkomgeving. Je bent een harde werker en hebt een pro actieve houding. Je bent een teamspeler.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt, indien van toepassing, kans op een vaste aanstelling. Bijwonen van masterclasses en proeverijen. Maaltijden, personeelskortingsregelingen en -uitjes. Wij vinden het belangrijk om betrokken te blijven en zullen je begeleiden bij je planning, taken en overige vragen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

lees verder