Hotel Restaurant Landgoed de Uitkijk Uitdagende en interessante functie op een super locatie
Je begint met het volgen van een uitgebreid inwerkprogramma om inzicht te krijgen in de diverse afdelingen en het bedrijf te leren kennen. Daarna begin je met de ontbijt- en lunchdiensten. Heb je alle aspecten van deze diensten onder de knie, dan volgt bij voldoende ervaring en kennis de banqueting en/of a la carte. Afhankelijk van het soort stage en je opdrachten kijken we welke verder taken van toepassingen zijn. Voldoende ruimte om ook in de praktijk jouw opdrachten en cases voor school uit te werken en indien mogelijk te implementeren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent gastgericht en hebt een pro actieve houding. Je bent flexibel en stressbestendig. Je werkt nauwkeurig en werkt graag in teamverband. Je hebt al enige horeca ervaring.
Wat biedt het bedrijf?
Het leerbedrijf biedt kans op een vaste aanstelling, bijwonen van masterclasses en proeverijen. Maaltijden, personeelskortingsregelingen en -uitjes. Wij vinden het belangrijk om betrokken bij je te blijven en zullen je begeleiden bij je planning, taken en overige vragen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten