Albert Heijn-Jan Linders (Helmond Dijksestraat) Assistent verkoop/retail, Retailmanager, Retailmedewerker, Retailspecialist
In onze winkel leer je wat je plek in de wereld is. Hoe draag je bij aan resultaten en wat doe jij om daar te komen? Hoe neem je verantwoordelijkheid en hoe ga je er mee om. Je leert bij ons zelf te komen met antwoorden op vragen en je komt in situaties waardoor vragen en opdrachten vanuit je opleiding goed aansluiten. Begeleiding gebeurt op vaste, geplande momenten met daarnaast de mogelijkheid om ad hoc ook tijd vrij te maken. Begeleiding komt altijd bij maximaal twee personen te liggen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als medewerker of student in een supermarkt: ben je empathisch, werk je ordelijk, heb je een verzorgd voorkomen, ben je sociaal en verbaal sterk, stel je je klantvriendelijk op, beschik je over voldoende productkennis, heb je inzicht in verkooptechnieken, blink je uit door je professionele aanpak, ben je flexibel.
Wat biedt het bedrijf?
Gezellige werkomgeving Kans op een vaste aanstelling Vrolijke werksfeer, met ruimte voor humor en gezelligheid.
Wat ga je leren?
- Werkt mee aan hospitality, advies en verkoop
- B1-K1-W1 Ontvangt klanten en verleent service
- B1-K1-W2 Voert (advies)gesprekken
- B1-K1-W3 Handelt de verkoop af
- B1-K1-W4 Ondersteunt het retailteam tijdens de werkzaamheden
- Begeleidt retailondersteunende processen
- B1-K2-W1 Begeleidt de goederenstroom
- B1-K2-W2 Begeleidt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
- B1-K2-W3 Informeert retailteam over trends, bedrijfsvoering en visie
- B1-K2-W4 Initieert en/of begeleidt verbeterprocessen binnen de eigen afdeling of vestiging
- B1-K2-W5 Profileert de organisatie in de lokale markt
- Voert taken omtrent personeelsmanagement uit
- B1-K3-W1 Maakt werkplanningen
- B1-K3-W2 Voert activiteiten uit ten behoeve van in- en uitstroom van medewerkers
- B1-K3-W3 Voert activiteiten uit ten behoeve van beoordelen en ontwikkelen van medewerkers
- B1-K3-W4 Voert activiteiten uit ten behoeve van het verzuimbeleid
- Geeft tactisch leiding aan de eigen afdeling of vestiging
- B1-K4-W1 Stelt doelstellingen op voor de eigen afdeling of vestiging
- B1-K4-W2 Interpreteert beschikbare operationele gegevens voor strategische verbeteringen
- B1-K4-W3 Onderzoekt nieuwe kansen