Marketing & Communication Specialist

AP Car Store B.V. Een stageplek bij AP CAR STORE met kans op een baan!

Wil jij praktijkervaring opdoen in marketing en bijdragen aan het succes van ons auto bedrijf? Wij bieden stageplekken aan voor gemotiveerde studenten die willen groeien in een dynamische omgeving. Als stagiair krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met verschillende marketingaspecten, zoals het beheren van social media-accounts, het ontwikkelen van strategieën en het creëren van content om ons merk te promoten en klanten aan te trekken. Daarnaast werk je aan het werven van nieuwe klanten via social media en doe je ervaring op met print- en online media, zoals het ontwerpen van advertenties en het bedenken van creatieve marketingcampagnes. We zoeken enthousiaste, creatieve en gemotiveerde stagiairs die klaar zijn om hun carrière in marketing te starten. Bij ons krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Interesse? Meld je dan aan voor een stageplek en word onderdeel van ons team!

Naar wie zijn wij op zoek?

De vaardigheden die een student moet beschikken zijn uiteenlopend. De student moet klantgericht zijn aangezien die zich bezig zal houden met klanten op dagelijks basis. Daarnaast moet de student capabel zijn om zich schriftelijk te kunnen verwoorden in brieven en-of mails. Kennis over auto's is niet een must, veel dingen zul je leren tijdens stage.

Wat biedt het bedrijf?

AP Car Store biedt studenten een unieke kans om ervaring op te doen op verschillende gebieden in de autobranche. Ondanks dat je ervaring opdoet in de autobranche leer je dingen die je overal kunt gebruiken in de toekomst. AP Car Store bestaat uit een klein, hardwerkende en hechte team. Het is een snelgroeiende bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Dat houdt in dat er een kans is op een arbeidsovereenkomst indien je goed werk levert tijdens stage.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder