Chocolade Cacaofabriek Veelzijdige stageplaats voor ontwikkeling
Het maken van verschillende chocoladeproducten tot eindproduct, zoals Bonbons, breek chocolade, repen, truffels etc. Thema taarten, dripcakes en bruidstaarten worden ook gemaakt. We zijn erg benieuwd naar de creativiteit van leerlingen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Creatief, netjes, representatief, oog voor detail, zelfstandig kunnen werken als dit nodig is.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je een fijne stageplaats waarbij je jezelf kan ontwikkelen in het chocolade/banket vak en je door zelfstandigheid en eventuele andere aanwezige stagiairs kunt aansturen.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
- Voert leidinggevende taken uit
- P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K3-W3 Begroot financiën
- P3-K3-W4 Beheert financiën
- P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken
lees verder