Il Borgo BV Enthousiaste medewerk(st)er bediening
Je gaat met één van de leidinggevende meelopen en alle aspecten van het bedrijf doorlopen: van opstart , service en afsluiten tot het mede organiseren van evementen als wijnspijs avond of special events met live muziek. Je belangrijkste taak is uiteraard het verwelkomen en service verlenen aan onze gasten. Il Borgo heeft 95 zitplaatsen buiten en 120 zitplaatsen binnen. Daarnaast herbergt ons pand ook een eigen delicatessenwinkel. Het werk is dan ook heel veelzijdig en divers.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent enthousiast, betrouwbaar, een aanpakker en houdt ervan in een team te functioneren.
Wat biedt het bedrijf?
Een heel ruime opleiding in de daghoreca met facetten van avondhoreca. Een groot, gezellig team en een heel mooie werkomgeving (je werkt in het oudste pand van Helmond, op de Markt).
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers