Leidinggevende bediening

La Cubanita Helmond Enthousiaste leerling leidinggevende bediening (BBL) gezocht!

ls leidinggevende bediening ben jij het visitekaartje van een horecazaak. Alles draait om dienstverlening. Jouw belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat gasten met een blij gevoel de horecazaak verlaten. Maar bij goed gastheerschap komt meer kijken dan klantvriendelijkheid alleen. Zo ben je op de hoogte van de bereidingswijzen van gerechten en kun je gasten informeren en adviseren. Ook ben je goed in het aansturen en motiveren van andere medewerkers. Bij La Cubanita Helmond kunnen wij jou deze vaardigheden leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een leerling met de volgende vaardigheden: gemotiveerd, sociaal en leergierig.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellige leeromgeving waar je veel kunt leren van personeel en management met jarenlange horeca-ervaring! Je zult met veel leeftijdsgenoten werken, extra gezellig dus! Ook zijn hier veel doorgroeimogelijkheden en kun je na je leerperiode blijven werken!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder