Vakspecialist ondernemer

Guven slagerij "Ambachtelijk meesterschap in vlees: ontwikkel je talent in onze moderne slagerij!"

Wil jij één op één in contact komen met de klanten? Binnen onze slagerij hebben wij verschillende functies als het snijden van vlees (vakman), het bijvullen van de vitrines of het helpen van de klanten. De stagiair zal betrokken zijn bij het dagelijkse proces van het ontvangen van verse vleesproducten. Leren hoe vlees op de juiste manier wordt gesneden, voorbereid en verwerkt. Assisteren bij het opstellen van bestellingen en zorgen voor een efficiënte voorraadbeheer. Zie jij je terug in een van deze functies, kom dan langs voor een gesprek!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over de mogelijkheid om effectief te communiceren met klanten, collega's en leidinggevenden. In staat zijn om duidelijke informatie te verstrekken over producten en diensten. Een vriendelijke en behulpzame houding ten opzichte van klanten. Het vermogen om klantvragen te beantwoorden en klachten op een positieve manier af te handelen. Samenwerken met collega's om de dagelijkse taken soepel te laten verlopen. Bereidheid om te leren van anderen en bij te dragen aan een positieve teamomgeving. Nauwkeurigheid en precisie bij het snijden en verwerken van vleesproducten. Kennis van en naleving van strikte hygiëne- en veiligheidsnormen. Zorgvuldig omgaan met verse producten om de kwaliteit te waarborgen. Bijdragen aan aantrekkelijke productpresentaties in de vitrines. Mogelijkheid om innovatieve ideeën aan te dragen voor de presentatie van producten. Heb jij interesse in het ondernemerschap? Meld je dan aan voor een gesprek!

Wat biedt het bedrijf?

Ons leerbedrijf biedt persoonlijke begeleiding door ervaren vakmensen binnen de slagerij en tevens mogelijkheden voor regelmatige feedbacksessies om de voortgang te bespreken en leerdoelen te evalueren. Toegang tot een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden om een diepgaande begrip van het slagersvak en het ondernemerschap te ontwikkelen. De mogelijkheid om nieuwe vaardigheden aan te leren en bestaande vaardigheden te verfijnen. Inzicht in de verschillende aspecten van de slagerijbranche, waardoor de student de mogelijkheid heeft om zijn of haar voorkeursgebied te ontdekken en potentiële doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf na succesvolle afronding van de stage, afhankelijk van prestaties en beschikbare posities

Wat ga je leren?

  • Geeft invulling aan een businessmodel
  • B1-K1-W1 Selecteert een klantsegment en werkt de waardepropositie van de onderneming uit
  • B1-K1-W2 Kiest kanalen en klantrelaties van de onderneming
  • B1-K1-W3 Kiest een rechtsvorm voor ondernemen en maakt hiervoor een financieel plan
  • B1-K1-W4 Schrijft een businessplan
  • Voert operationele processen in een onderneming uit
  • B1-K2-W1 Bouwt een zakelijk netwerk op
  • B1-K2-W2 Koopt producten en/of diensten
  • B1-K2-W3 Voert marketing- en communicatieprocessen uit
  • B1-K2-W4 Verkoopt producten en/of verleent diensten

lees verder