Allround Assistant Business Services

Sanitize "HR en Administratie Support: Jouw Start in de Wereld van Schoonmaak bij de Werving en Organisatie"

Als student of werknemer werk je op de afdeling HR en administratie, waar je het team ondersteunt met diverse taken. Je begint de dag met het beantwoorden van de telefoon en het maken van afspraken voor collega's. Je leert efficiënt agendabeheer en hoe je deze afspraken inplant. Vervolgens help je bij het bellen van sollicitanten en het inplannen van vervolggesprekken. Daarnaast richt je portalen in voor nieuwe medewerkers en ondersteun je administratieve processen. Je leert het gebruik van verschillende softwareprogramma's en het opstellen van werkprogramma's voor medewerkers. Je krijgt inzicht in de HR- en wervingsprocessen en ontwikkelt vaardigheden in communicatie, administratie en planning. Je werkdag is gevarieerd en biedt veel leerervaringen die je in verschillende werkvelden kunt toepassen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en proactieve student of werknemer die geïnteresseerd is in een rol binnen HR en administratie. Je bent communicatief vaardig, georganiseerd en leergierig. Je hebt een professionele werkhouding, kunt goed multitasken en bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook goed samen te werken met collega's. Idealiter ben je iemand die enthousiast wordt van administratieve taken, agendabeheer en het ondersteunen van het wervingsproces. Ervaring met telefonische communicatie en het werken met diverse software is een plus, maar niet noodzakelijk. We zoeken iemand die zich verder wil ontwikkelen binnen een dynamische werkomgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een veelzijdige en leerzame leerplaats waar je waardevolle werkervaring opdoet binnen HR en administratie. Je krijgt de kans om je vaardigheden in agendabeheer, administratieve processen en communicatie verder te ontwikkelen. Je werkt in een dynamisch team en krijgt begeleiding van ervaren professionals. Daarnaast bieden we een inspirerende werkomgeving waarin je jezelf kunt uitdagen en groeien. We zorgen voor een goede balans tussen praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling, met ruimte voor eigen initiatief en het leren van nieuwe vaardigheden. Als je leergierig bent en interesse hebt in HR en administratieve processen, is deze leerplaats de perfecte plek voor jou!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder