Marketing & Communication Specialist

Sporttrader Stage Marketing in een jong, creatief bedrijf met internationale ambities: Wrong Friends en of Fitwinkel

Ben jij een enthousiaste student die alles wil leren over e-commerce en marketing? Pak deze unieke kans. Je kan meelopen in een dynamische omgeving waarbij merkbeleving en groei voorop staan, en daarmee bedoelen we ook jouw persoonlijke groei. Als Stagiair marketplaces bij Fitwinkel en/of Wrong Friends draag jij bij aan de groei en optimalisatie op online marketplaces, zowel in binnen- als buitenland. We zijn als bedrijf aanwezig op diverse platformen, waaronder Bol.com, Winkelstraat.nl, Zalando en nog enkele andere marketplaces met een hoog groeipotentieel. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat onze producten op deze marketplaces goed worden gepresenteerd, terwijl je tegelijkertijd contact houdt met de marketplace managers en werkt aan de ontwikkeling en uitvoering van marketplace campagnes. Uiteraard analyseer jij de resultaten van deze campagnes en breng je waar nodig wijzigingen aan. Je doet veel kennis op en ondersteunt de complete marketing-afdeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een relevante MBO studie, in de richting van commercie, communicatie of marketing; Je hebt affiniteit met (online) marketing en data; Wij worden enthousiast van een gedreven en ondernemende stagiair; Je bent goed op de hoogte van marketing ontwikkelingen; Een goede beheersing, zowel woord als geschrift, van de Nederlandse en liefst ook Engelse taal; Bovenal ben je leergierig en wil je alles weten over marketing; Afhankelijk van eigen interesse en voorwaarden vanuit school kunnen werkzaamheden worden toegevoegd.

Wat biedt het bedrijf?

Een uitdagende en leerzame stage in een jong en ambitieus bedrijf. Er is veel ruimte voor je eigen inbreng en ideeën. Dat je goed begeleid wordt vinden wij belangrijk. Er heerst bij ons een informele werksfeer waar je jezelf kunt zijn. In de pauzes verzetten we de gedachten door het spelen van een potje tafeltennis of voetbal. Vrijdagmiddag staat er een drankje klaar in de gezamenlijke kantine en 2 maal per jaar organiseren wij een bedrijfsfeest. Tevens ontvang je een leuke stagevergoeding, personeelskorting en is er steeds vers fruit voor iedereen ! Vind je het leuk binnen een jong team, trends en ontwikkelingen om te zetten naar nieuwe kansen en artikelen? Stuur dan je motivatie en cv naar personeel@sporttrader.nl!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder